Activități recreative

Explorând bucuria împreună: activități recreative

Oferim o varietate de activități recreative și sociale, menite să promoveze interacțiunea, să stimuleze mintea și să îmbunătățească calitatea vieții rezidenților noștri.

Ne bucurăm să sărbătorim momentele speciale împreună, organizând evenimente, petreceri și aniversări pentru a celebra viața și realizările rezidenților noștri.

Explorăm frumusețea și spiritualitatea locurilor sacre prin deplasări cu autocarul la mânăstiri și așezăminte culturale, oferind oportunități de reflecție și conectare spirituală.

Împărțim bucuria sărbătorilor de Paște, Crăciun și Anul Nou prin organizarea de mese festive, unde rezidenții noștri se pot bucura de mâncăruri tradiționale și de atmosfera caldă și prietenoasă.

Detalii de contact

  • Fix

    0311 074 459

  • Mobil

    0768 651 511

  • Locație

    Aleea Capidava 13-15, sector 2, București

Căminul Cochet este un cămin privat care asigură condiții deosebite, atmosferă familială și îngrijire atentă oferită tuturor beneficiarilor. Ne dorim ca toți rezidenții căminului nostru să se simtă bine, ca în familie, de aceea asigurăm un mediu plăcut și confortabil, ca acasă.

Orice persoană în vârstă care se simte singură, care nu are asigurată îngrijirea medicală din partea familiei sau care necesită terapii speciale, kinetoterapie sau alte proceduri de recuperare, poate beneficia de toate acestea în cadrul Căminului Cochet.

Știm că bătrânețea aduce uneori afecțiuni grave sau neplăcute, care îngreunează viața persoanelor vârstnice, de aceea  serviciile noastre vin în întâmpinarea celor care au nevoie de atenție, îngrijire și asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

La Cămin Cochet primim vârstnici, care au afecțiuni de tip Alzheimer sau Parkinson, care au fracturi, accidente vasculare cerebrale, afecțiuni cardiologice, diabet sau afecțiuni urinare, aceștia fiind îngrijiți în permanență de personalul nostru calificat, medici și asistente, asigurând accesul facil la serviiciile medicale ale clinicilor cu care colaborăm.

Vă așteptăm cu drag, oricând aveți posibilitatea, sa veniti în vizită, împreună cu familia.

Dorim să avem plăcerea de a vă cunoaște și de a va primi în atmosfera caldă și familială a Căminului Cochet, putând astfel să beneficiați de calitatea serviciilor noastre, precum și de calitatea celor 5 mese zilnice preparate de bucătarii noștri, după rețete tradiționale, atent elaborate.

Echipă specializată

Echipă de profesioniști empatici

Echipa noastră de specialiști are o experiență de peste 12 ani în îngrijirea și tratarea afecțiunilor specifice persoanelor vârstnice.

Fiecare persoană este unică, de aceea depunem toate eforturile ca toți rezidenții noștri să se simtă ca acasă, în cadrul Căminului Cochet.