Despre noi

Despre noi

Cămin Cochet

“Cămin Cochet” este situat în București, sector 2. 

Locația este amplasată într-o zonă liniștită, cu aer curat, dispune de o curte întinsă pe o suprafata de 1500 mp, cu pomi fructiferi, brazi, foișoare, pentru recreerea rezidenților.

Camerele sunt spațioase și moderne, cu 2 sau 4 paturi medicale cu telecomandă și TV.

În incintă este asigurat WIFI și climatizare pe fiecare etaj.

Contactați-ne

Detalii de contact

  • Fix

    0311 074 459

  • Mobil

    0768 651 511

  • Locație

    Aleea Capidava 13-15, sector 2, București

Căminul Cochet este un cămin privat care asigură condiții deosebite, atmosferă familială și îngrijire atentă oferită tuturor beneficiarilor. Ne dorim ca toți rezidenții căminului nostru să se simtă bine, ca în familie, de aceea asigurăm un mediu plăcut și confortabil, ca acasă.

Orice persoană în vârstă care se simte singură, care nu are asigurată îngrijirea medicală din partea familiei sau care necesită terapii speciale, kinetoterapie sau alte proceduri de recuperare, poate beneficia de toate acestea în cadrul Căminului Cochet.

Știm că bătrânețea aduce uneori afecțiuni grave sau neplăcute, care îngreunează viața persoanelor vârstnice, de aceea  serviciile noastre vin în întâmpinarea celor care au nevoie de atenție, îngrijire și asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

La Cămin Cochet primim vârstnici, care au afecțiuni de tip Alzheimer sau Parkinson, care au fracturi, accidente vasculare cerebrale, afecțiuni cardiologice, diabet sau afecțiuni urinare, aceștia fiind îngrijiți în permanență de personalul nostru calificat, medici și asistente, asigurând accesul facil la serviiciile medicale ale clinicilor cu care colaborăm.

Vă așteptăm cu drag, oricând aveți posibilitatea, sa veniti în vizită, împreună cu familia.

Dorim să avem plăcerea de a vă cunoaște și de a va primi în atmosfera caldă și familială a Căminului Cochet, putând astfel să beneficiați de calitatea serviciilor noastre, precum și de calitatea celor 5 mese zilnice preparate de bucătarii noștri, după rețete tradiționale, atent elaborate.

Echipă specializată

Echipă de profesioniști empatici

Echipa noastră de specialiști are o experiență de peste 12 ani în îngrijirea și tratarea afecțiunilor specifice persoanelor vârstnice.

Fiecare persoană este unică, de aceea depunem toate eforturile ca toți rezidenții noștri să se simtă ca acasă, în cadrul Căminului Cochet.
Dotări
Cabinet medical

Cabinetul este dotat cu concentratoare de oxigen, pulsoximetre, glucotestere, tensiometre electronice, stetoscoape, aspirator de secreții, kit-uri de recoltare pentru diferite tipuri de analize, kit-uri de instalare pentru sonde urinare, dispozitive medicale petru efectuarea de perfuzii.

Bucătărie autorizată

Dotată cu aparatură de ultimă generație, mâncarea este preparată zilnic de bucătarii noștri. Meniul este avizat de nutriționist, este diversificat și compus din 5 mese ditribuite astfel: mic dejun, gustare, prânz, gustare și cină.

Echipamente sportive

Printe echipamente enumerăm, stepere, bicicletă statică și aparate pentru masajul tălpilor prin vibrații.

Echipamente medicale speciale

Aici enumerăm scalamobil pentru deplasarea pe scări a pacienților, fotolii rulante, scaune rulante de baie, suport spate pentru pat, paturi acționate electric pe diferite secțiuni.